Saavutettavuus­seloste – Future of Work

Aalto Future of Work Aalto Future of Work

Aalto-yliopiston Future of Work -sivusto ja sen mobiilisovellus seuraavat EU:n saavutettavuusdirektiivejä. Tavoitteena on varmistaa tasa-arvoa digitalisoituneessa yhteiskunnassa ja asettaa yhtenäiset vaatimukset saavutettavuudelle.

Aalto-yliopiston Future of Work -sivusto on julkaistu 6.5.2021. Sivuston nykyinen saavutettavuusstandardi on WCAG 2.1, AA-taso. Verkkosivujen kehittämisessä on huomioitu direktiivin vaatimukset ja työtä jatketaan edelleen. Selosteen tiedot perustuvat itsearvioon.

Aalto-yliopisto on sitoutunut noudattamaan saavutettavuusstandardeja. Varmistamme saavutettavuuden seuraavilla toimenpiteillä:

  • saavutettavuus kuuluu toiminta-ajatukseemme.
  • saavutettavuus on otettu huomioon yliopiston käytännöissä.
  • yliopistollamme on nimetty saavutettavuudesta vastaava henkilö.

Aalto-yliopiston tavoitteena ovat teknisesti saavutettavat, sisällöllisesti ymmärrettävät ja käyttöliittymältään selkeät ja helppokäyttöiset verkkosivut kaikenlaisille käyttäjille.

Aalto-fi-sivusto vastaa saavutettavuusvaatimuksia suurelta osin. Jos huomaat puutteita sivuston saavutettavuuteen liittyvissä asioissa, voit laittaa palautetta sähköpostitse osoitteeseen: futurework@aalto.fi

Vastaamme palautteisiin viimeistään kahden viikon kuluessa.  Pyrimme aktiivisesti korjaamaan saavutettavuudessa havaittuja puutteita.

Tämä seloste on laadittu 6.5.2021.