Ohjeet

Aalto Future of Work Aalto Future of Work

En ole yliopisto-opiskelija, kuinka ilmoittaudun kurssille?

Rekisteröidy täällä luodaksesi käyttäjätunnuksen. Sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa kurssia jolle haluat ilmoittautua, ja paina ’Ilmoittaudu kurssille’ sivun vasemmasta reunasta. Voit joko tarkastella kurssin sisältöjä ilmaiseksi tai maksaa kurssimaksun kurssin aikana tai sen jälkeen. Kurssimaksun hinta on 90€ (sis. ALV 24%) ja se sisältää yksilöidyn sertifikaatin sekä ECTS-opintopisteitä Aalto-yliopistosta.

Olen Aalto-yliopiston opiskelija, miten ilmoittaudun kurssille?

Saadaksesi opintopisteitä ja ilmaisen sertifikaatin, aloita ilmoittautumalla haluamallesi kurssille Sisun kautta. Lisätietoja kursseille ilmoittautumisesta Sisun kautta löytyy Aalto-yliopiston Sisu-oppaasta. Kun olet ilmoittautunut kurssille Sisussa, rekisteröi täällä käyttäjätunnuksesi. Sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa kurssia jolle haluat ilmoittautua, ja paina ’Ilmoittaudu kurssille’ sivun vasemmasta reunasta. Jos haluat kurssin suorittamisesta ainoastaan sertifikaatin ilman opintopisteitä, älä ilmoittaudu kurssille Sisussa.

Olen opiskelija toisesta suomalaisesta yliopistosta / UNITE!-verkoston yliopistosta, miten ilmoittaudun kurssille?

Kurssit, sisältäen ECTS-opintopisteet ja serfitikaatin Aalto-yliopistolta, ovat ilmaisia opiskelijoille muista suomalaisista yliopistoista ja UNITE!-verkoston yliopistoista. Luo täällä käyttäjätunnuksesi oppimisalustalle yliopistosi sähköpostiosoitteella. Huomioi, että sertifikaattisi lähetetään tähän sähköpostiosoitteeseen. Sisäänkirjautumisen jälkeen klikkaa kurssia jolle haluat ilmoittautua ja paina ’Ilmoittaudu kurssille’ sivun vasemmasta reunasta. Kurssin onnistuneen suorittamisen jälkeen täytä tämä lomake saadaksesi ECTS-opintopisteet ja sertifikaatin.

Mitkä yliopistot lasketaan muiksi suomalaisiksi yliopistoiksi ja UNITE!-verkoston yliopistoiksi? 

Opiskelijat kaikista Suomen yliopistoista ja ammattikorkeakouluista sekä opiskelijat UNITE!-verkoston yliopistoista saavat suorittaa kurssit ilmaiseksi, ja heille myönnetään ECTS-opintopisteet ja sertifikaatti Aalto-yliopistolta.

Tulen tekemään vaihto-opintoni Aalto-yliopistolla, voinko suorittaa kurssin?

Ehdottomasti! Voit seurata Aalto-yliopiston opiskelijoille suunnattuja ohjeita ilmoittautumiseen.

Olen ilmoittautunut kurssille Sisussa, mutta en löydä kurssia MyCourses-sivulta?

Avoimet verkkokurssit eivät ole saatavilla MyCourses-sivulla. Löydät kaikki oppimismateriaalit futureofwork.fi-oppimisalustalta!

Onko kursseille esitietovaatimuksia?

Esitietovaatimuksia ei ole, eli kuka tahansa voi suorittaa avoimet verkkokurssit!

Ovatko kurssit ilmaisia?

Voit joko tarkastella kurssin sisältöjä ilmaiseksi tai maksaa kurssimaksun kurssin aikana tai sen jälkeen. Kurssin ilmaisversiossa joihinkin pakollisiin lukumateriaaleihin (kuten tieteellisiin artikkeleihin) saattaa olla rajoitettu pääsy, etkä saa Aalto-yliopistolta sertifikaattia tai opintopisteitä kurssista. Kurssit, sisältäen opintopisteet ja sertifikaatin, ovat ilmaisia Aallon opiskelijoille.

Miksi maksaisin kurssimaksun?

Maksamalla kurssimaksun olet oikeutettu yksilöityyn sertifikaattiin sekä ECTS-opintopisteisiin Aalto-yliopistolta kurssin suoritettuasi. Kun olet maksanut kurssimaksun, pääset käsiksi kaikkiin kurssin lukumateriaaleihin. Kurssimaksun hinta on 90 € (sis. alv 24%)

Kuinka kauan kurssin suorittaminen kestää?

Kurssit ovat työmäärältään 2 opintopisteen arvoisia, mikä tarkoittaa noin 50 tuntia opiskeluaikaa.

Olen läpäissyt verkkokurssin, missä on sertifikaattini?

Kun olet suorittanut kurssin, sinut ohjataan aloitussivulle, josta voit tilata sertifikaatin maksamalla kurssimaksun hintaan 90 € (sis. ALV 24%). Sähköinen sertifikaatti lähetetään sinulle viikon sisällä kurssin suorittamisesta. Aalto-yliopiston opiskelijat, jotka ovat ilmoittautuneet kurssille Sisun kautta, saavat sertifikaatin automaattisesti.

Lue lisää sertifikaateista.

Kuinka voin ansaita opintopisteitä?

Kurssimaksun maksettuaan opiskelija hakee samalla erillisopinto-oikeutta Aalto-yliopistoon. Erillisopinto-oikeus ja Aalto-yliopiston opiskelijatunnukset ovat voimassa 6kk ostopäivästä.

Ohjeet Aalto-yliopiston tunnusten aktivointiin lähetetään sähköpostilla kahden viikon kuluessa kurssimaksun ostopäivästä. Yliopiston tunnuksilla pääsee tutustumaan kaikkiin kurssin oppimateriaaleihin Aalto-yliopiston kirjastopalveluiden kautta. Kurssin opintopisteet rekisteröidään kurssin suorituksen jälkeen, jos kurssi suoritetaan onnistuneesti loppuun kuuden kuukauden kuluessa ilmoittautumispäivästä.

Kuinka paljon aikaa minulla on suorittaa kurssi?

Kun olet ilmoittautunut kurssille, sinulla on kuusi kuukautta aikaa suorittaa se.

Kuinka voin lisätä sertifikaatin LinkedIniin?

Lisää sertifikaatti LinkedIn-profiiliisi napsauttamalla tätä ja täyttämällä seuraavat tiedot.

Certification name: [Kurssin nimi] online course

Issuing Organization: Aalto University

Onnittelut kurssin suorittamisesta! ⭐️

Täytyykö minun käyttää kaikkia kurssimateriaaleja kurssien suorittamiseksi?

Kurssien ilmaisversiossa joihinkin pakollisiin lisämateriaaleihin (kuten artikkeleihin) saattaa olla rajoitettu pääsy. Kurssien tehtävien läpäisemiseksi sinun tulee lukea myös lisämateriaalit. Kun maksat kurssimaksun, saat pääsyn kaikkiin kurssimateriaaleihin, mukaan lukien Aalto-yliopiston kirjaston resursseihin. Jos haluat lukea ja tarkastella vain kurssin sisältöä ilman sertifikaattia ja opintopisteitä, voit auditoida kurssin ilmaiseksi.

Mitkä ovat kurssin suorittamisen vaatimukset?

Työn tulevaisuus
Kurssi on jaettu viiteen (5) lukuun. Jokainen luku on jaettu osiin. Jokaisen osan jälkeen on joko välikoe tai avoin tehtävä, jonka avulla voit pohtia oppimaasi. Jokaisen välikokeen läpäisemiseksi sinun on saatava 70% kysymyksistä oikein. Voit suorittaa jokaisen välikokeen kolme (3) kertaa.

Kuinka monta kysymystä pitää saada oikein, jotta läpäisee välikokeen?

Työn tulevaisuus
Jokaisessa välikokeessa on 10 monivalintakysymystä. Jokaisen välikokeen läpäisemiseksi sinun on saatava 70% kysymyksistä oikein. Voit suorittaa jokaisen välikokeen kolme (3) kertaa.

Onko videoiden katselu pakollista kurssin suorittamiseksi?

Videot toimivat jokaisen kurssikappaleen täydennyksenä, ja sinun tulee katsoa ne suorittaaksesi kurssin.

Onko videoluentoja tai muuta sidottu johonkin paikkaan tai aikaan?

Ei, kaikki materiaali on verkossa ja se koostuu tekstistä ja linkeistä muihin sivustoihin. Voit suorittaa kurssin missä tahansa paikassa ja milloin tahansa.

Olen suorittanut kurssin, mutta en ole saavuttanut läpäisevää arvosanaa. Voinko suorittaa kurssin uudelleen?

Jos et ole saanut läpäisevää arvosanaa, ota yhteyttä opiskelijatukeen.

Mistä saan apua?

Lähetä sähköpostia opiskelijatuelle, jos et löytänyt vastausta kysymykseesi tältä sivulta.